dva kuřecí prsní řízky
jedna cibule
jedna ( menší! ) mrkev
čínské nudle takové ty tvrdé( ne rýžové )
dva až několik žampiónů podle velikosti
kari koření
obyčejná česká sójová omáčka
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
maso nakrájíme na nudličky, přidáme k tomu na kostičky nakrájenou cibuli na plátky nakrájené žampióny a nahrubo nastrouhanou mrkev. Nesolíme a promícháme v misce s trochou sójové omáčky. Mezi tím si dáme do lehce osolené vroucí vody nudle, tak asi dvě kostky ( jsou slisované do kostek ) a uvaříme je. Jsou velmi rychle hotové,nesmí se rozvařit. Maso spolu s ostatními ingrediencemi osmahneme na pánvi s troškou oleje. Když je maso osmažené, přidáme dokonale slité nudle, zastříkneme je sójovou omáčkou podle chuti, přidáme na špetku nože kari koření a pomocí dvou vařeček je pomalu promícháváme na pánvi spolu s masem. Jídlo je velmi chutné a časově není náročné. Přeji dobrou chuť.