500 g sýru nízkotuč.tvarohu nebo Riccotta (pak je hodnota vyšší)
200 g instantní krém na šlehání (Stabilka)
200 g piškotů
100 ml silné kávy
2 kávové lž. rumu
asparatam na doslazení
1 kávová lž.kakaa na posypání
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Tvaroh nebo sýr Ricotta dáme do misky, přisypeme asparatam a promícháme. Uvaříme kávu, dáme do ní 2 lžičky rumu a necháme vychladnout. Ušleháme instantní krém a lehce vmícháme k tvarohu. Piškoty namáčíme do kávy s rumem, hned vyndáváme a skládáme do nádoby. Kávu, která nám zbude přidáme do krému. Tvoříme střídavě vrstvu piškotů a vrstvu krému.Navrch posypeme kakaem.