| Rybář | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Email šablony | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | FormOffice | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky | Pletení | Hromadné emaily | DWN.cz | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni hru cesnek chleb med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Listová > Kysané zelí Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Nedělní kuře

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1623x / 2x
Přidáno/změněno: 3.11.2016
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

1 porcované kuře
kysané zelí
20-30dkg angl.slaniny
1,5 kg brambor



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory neloupeme a pokrájíme na plátky silné asi 0,5cm.Kysané zelí jen jemně propereme.Dále vymažeme pekáč nejlépe domácím sádlem a klademe po celé ploše pekáče plátky brambor, poté slabší vrstvu zelího poté plátky slaniny a toto se po vrstvách opakuje a až na zaplněný pekáč se klade naporcované kuře.Samozřejmě dle vrstvení se okoření toto pepřem a solí,já si přidávám koření na americké brambory- hezky to voní-.Po upečení což je asi 1h a 30 min dle propečení brambor se jen nandavá na talíř větší naběračkou kvůli řádným porcím.Přeji dobré chuti

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Nedělní kuře:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kysané zelí
Zelný bramborák 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Obědový pekáč 24.10.
Koložvárské zelí trochu jinak 24.10.
Kysané zelí s uzeninou 14.08.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Koloszvárské zelí 26.10.
Za málo peněz kupa jídla-výborného 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0529s norob)