|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Nakládaný hermelín
|
|
|
| |
Postup přípravy:Dobře zralý, nejlépe skoro tekoucí hermelín nakrájíme na trojúhelníčky a vložíme do sklenice. Prokládáme je tenkými plátky nakrájeného česneku (ne moc), na kousky nakrájenou cibulí, dále přidáme celý černý pepř, celé nové kořeni, bobkový list a malinkou feferonku. To cele zalijeme olivovým olejem (může být i rostlinný), uzavřeme a necháme alespoň 5 dni odležet tak, aby Hermelín ještě více zvláčněl a natáhnul chuť česneku.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Nakládaný hermelín, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/nakladany-hermelin">Recept: Nakládaný hermelín</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Nakládaný hermelín:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Sýry
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|