| Rybář | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma | EET Účtenky | Email šablony | FormOffice | Hromadné emaily | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Upravená masa Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Nadívaná kachní srdíčka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1766x / 7x
Přidáno/změněno: 24.10.2017
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Maso - Upravená masa - Závitky a masa nadívané

Inredience:

500 g kachních srdíček,
30 g slaniny,
1 houska,
1 vejce,
1 lžíce strouhanky,
mléko,
30 g másla,
sůl,bílý pepř,
muškátový květ,
sušená celerová nať



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kachní srdíčka omyjeme a vaříme 15 minut v papiňáku v mírně osolené vodě. Vyjmeme je a necháme vystydnout. Poté je prořízneme v půlce, ale nedokrojíme. Vznikne tak kapsička, kterou naplníme připravenou nádivkou.
Nádivka: housku rozmočíme v mléce, přidáme vejce, na kostičky nakrájenou slaninu, máslo, strouhanku, osolíme, opepříme, přidáme muškátový květ, sušenou celerovou nať, prohněteme a naplníme do srdíček. Naskládáme do pekáčku, podlijeme trochou vývaru ze srdíček a zapečeme. Podáváme s bramborovou kaší, nebo s brambory.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Nadívaná kachní srdíčka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Upravená masa
Masová směs na tousty 18.10.
Bulharské Miči 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Hustopečský kotouč 10.11.
Španělské ptáčky 10.11.
Sarma - pečené zelné listy 10.11.
Omáčka na špagety 14.08.
Kuřecí rolky v anglické slanině 14.08.
Exotická směs z prsíček 13.12.
Roláda sekaná 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0559s norob)