| Počítej Kalorie | Email šablony | Omalovánky | Recepty doma | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Rybář | Formuláře na PC | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | DWN.cz | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Sladké pokrmy > Moučníky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Medový krémeš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 1224x / 1x
Přidáno/změněno: 27.7.2015
Kategorie: - Sladké pokrmy - Moučníky

Inredience:

240 g medových plátov
plnka:
800ml mlieka
80g Zlateho klasu
2ks vanilínového cukru
2PL hladkej múky
150g práškového cukru
120g masla
120g Palmarínu
400ml smotany na šľahanie
2 stužovače šľahačky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z mlieka, vanilínového cukru, Zlatého klasu a hladkej múky uvaríme za stáleho miešania hustú kašu, ktorú necháme vychladnúť. Madzitým práškový cukor vymiešame so zmäknutým maslom a Palmarínom. Do vymiešaného masla pridávame po častiach vychladnutú kašu a premiešame.Každý druhý plán medového cesta natrieme pripravenou plnkou. Smotanu vyšľaháme dotuha so stužovačom šľahačky a natrieme na plnku. Na šľahačku položíme zvyšné pláty medového cesta. Naplnené pláty odožíme odstáť na chladné miesto, najlepšie do druhého dňa.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Medový krémeš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Moučníky
Řezy Diplomat 24.10.
Punčové řezy II. 24.10.
Citronový řez - svatební 14.08.
Dvoubarevné řezy s kokosem 14.08.
Řezy s tvarohovou náplní 26.10.
Čokoládové mufiny 26.10.
Jahodový dort s krémem a želé polevou 08.07.
Sachr řezy 07.12.
Jablkové řezy zdobené šlehačkou 07.12.
Nebe v hubě III. 24.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0618s norob)