Hovězí maso
vepřové maso
kuřecí řízky
klobása
hořčice
sůl
pepř
tuk
cibule
uzená slanina
hladká mouka
koření na steaky
(nakládaný zelený pepř).
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Hovězí maso ( nejlepší je nechat si ho nechat uříznout v řeznictví tak, aby se dalo použít na roládu) naklepeme větší plát. Posolíme, posolíme a potřeme hořčicí. Potom naklepeme vepřové maso ( nejlepší jsou řízky z plecka ) položíme na hovězí maso, posolíme a potřeme hořčicí. Na toto položíme naklepané kuřecí řízky, které posolíme, opepříme a posypeme kořením na steaky. Kdo má rád pikantnější tak ještě přidá nakládaný zelený pepř. No a na závěr položíme plátky uzeného špěku a klobásu. Vše se pořádně upraví do rolády dá se do pekáče, kam jsme dali tuk a vodu a nechá se v troubě nejdříve podusit a potom se to dopeče. Hotové maso se vyjme a uděláme štávičku. Můžete konzumovat s rýží nebo jsou vhodné i brambory a je to poživatelné i za studena.
rp
neviem kde som spravil chybu ale nebolo to to čo som čakal
Napsal: megved dne 5.3.2012 14:46:31
masová roláda
Přečetlajsem si recept na tuto masovou roládu, ale jak se udělá po vyjmutí masa z pekáčku ta šťávíčka, o které se píše??? Děkuji ila.
Napsal: ila fialová dne 6.7.2010 23:19:35
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Masová roláda: