|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Marinované maso po rusku
|
|
|
| |
Postup přípravy:1. Připravíme marinádu ze 4 lžic oleje, 4 lžic octa, mletého pepře, muškátového ořechu, červené papriky a 6 stroužků česneku.
2. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme marinádou a necháme 2 hodiny uležet v chladničce.
3. Brambory nakrájíme na větší kousky, v osolené vodě chvilku povaříme a vychladíme.
4. Brusinky s trochou vody ohříváme v uzavřené nádobě po 15 minut ve vyhřáté troubě.
5. Marinované maso opečeme na oleji z obou stran, vyložíme na tác a potřeme z jedné strany hořčicí, majonézou a brusinkami.
6. Připravené maso vložíme do skleněné mísy, zalijeme zbytkem marinády popř. vypečené šťávy a pod pokličkou pečeme asi 45 minut v troubě při 190°C.
7. Povařené brambory vložíme do vymaštěného pekáče a pečeme současně s masem.
8. V poslední fázi pečení přidáme k bramborám nakládané houby a společně opečeme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Marinované maso po rusku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/marinovane-maso-po-rusku">Recept: Marinované maso po rusku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Marinované maso po rusku:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|