|
Recept na Marinované jehněčí kotlety s mátou
|
|
|
| |
Postup přípravy:1. Všetky tučné časti musíme z kotliet starostlivo odrezať. Paradajky umyjeme, rozpolíme a pokladieme spolu s mäsom na plochú misku.
2. Cesnak ošúpeme, jemne posekáme a premiešame s olivovým olejom, mätou a korením. Touto zmesou rovnomerne potrieme mäso na oboch stranách a navyše aj rezné plochy paradajok. Mäso i paradajky potom necháme pri izbovej teplote najmenej 15 minút marinovať.
3. Grilovaciu alebo veľkú hrubostennú panvicu poriadne rozpálime a vložíme do nej kotlety a paradajky reznou plochou nahor, prudko opekáme asi 4 minúty. Potom mäso obrátime a grilujeme z druhej strany takisto 4 minúty. Až potom paradajky i mäso osolíme. Ak sú paradajky hotové prv ako mäso, vyberieme ich z panvice a prikryté odložíme do tepla.
4. Umyjeme vetvičky mäty, osušíme ich a rozdelíme na niekoľko kúskov. Mäso i paradajky dáme na misu, ozdobíme vetvičkami mäty a zaraz podávame.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Marinované jehněčí kotlety s mátou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/marinovane-jehneci-kotlety-s-matou">Recept: Marinované jehněčí kotlety s mátou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Marinované jehněčí kotlety s mátou:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
|