na piškot:
4 vejce
200g hl.mouky
150g cukru
125ml mléka
125ml oleje
20g kakaa
lžička prášku do pečiva
na krém:
500g tvarohu
250g smetany ke šlehání
150g cukru sáček želatiny v prášku
100g čerstvých nebo mražených malin
na dohotovení:
200g hořké čokolády
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Vejce spolu s cukrem vyšleháme do husté pěny lehce zamícháme olej a mléko a nakonec sypké suroviny.Nalijeme na plech s pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě při 170°.
Krém si připravíme ušleháním tvarohu,smetany a malin. Uvaříme želatinu s určenou dávkou cukru.Právě tuhnoucí želatinu zalijeme ušlehanou tvarohovou směs, zamícháme a zalijeme upečený korpus. po dokonalém zatuhnutí posypeme jemně strouhanou čokoládou.krájíme na řezy 5x4.