uzený losos
1 bagetu
máslo nebo margarín
červený kaviár
okurka salátová
kadeřavý salát
sladká paprika
zeleninová směs z Tesca
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Příčně nakrájíme bagetu asi na 1,5cm široké kousky(jako na očka)zapečeme do hneda(ale ne moc,nesmí být spálené)
z obou stran.Necháme vychladnout,na misku dáme asi jednu polévkovou lžíci másla nebo margarínu.
Jako oblohu dáme zeleninovou směs,uložíme 4-6 kousků zapečené bagety a předem naaranžovaný talíř,zeleninu jemně posypeme kaviárem a sladkou paprikou,na další talířek dáme uzené lososí plátky.
Zapečenou bagetu namažeme jemně máslem,kousky plátku položíme na namazanou bagetu a můžeme si již pochutnávat.