100 g lososa s kůží
2 lžičky panenského olivového oleje
4 lžíce míchané mražené zeleniny
několik kapek tabasca
1 lžička tamari
1 porce vařené rýže (nejlépe hnědé)
1 lžička hub usmažených v olivovém oleji
1 lžička čerstvé usekané petržele
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Lososa vložte na pánev a zalijte ho vodou až do poloviny. Přiveďte vodu k varu, pánev přikryjte poklicí a duste 5 minut. Mezitím na jiné pánvi osmahněte zeleninu na olivovém oleji, aby se rozmrazila a všechna voda se odpařila. K zelenině přidejte tabasco, tamari, rýži, houby, lžičku vody a přikryjte. Mezitím osuště rybu, rozdělte ji na kousky a celé špalíčky masa opatrně vmíchejte do rýže se zeleninou. Vše posypte čerstvou petrželkou.