| Recepty doma | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Rybář | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Pletení | Omalovánky | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Sladkovodní Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Losos na páře

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1956x / 2x
Přidáno/změněno: 25.9.2015
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Losos
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem

Inredience:

losos filé 800g
čerstvé bylinky
bílé víno
smetana



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do hrnce dejte hodně čerstvých bylinek. Například šalvěj, rozmarýn, bazalku, saturejku, líbeček prostě vše co můžete. Bylinky zalijte vodou a povařte. Potom vložte pařák a na něj porce lososa. Přiklopte pokličkou a už navařte. Nechte takto stát asi 10 minut. Během této doby losos nasákne vůni bylinek a bude připraven k podávání. Porce lososa přelijeme omáčkou: Máslovou jíšku přelijeme na půl mlékem a napůl bílým vínem. Přidá se smetana ke šlehání sůl, muškátový květ a bílý pepř. Do omáčky můžeme přidat krevety nebo nakrájené žampiony. Podáváme s vařenými brambory.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Losos na páře:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Sladkovodní
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Steaky z lososa 14.08.
Pstruh s překvapením 13.12.
Grilovaný pstruh v alobalu s brambůrky 26.10.
Špagety s uzeným lososem a koprem 26.10.
Kapr na pivě od Věry 26.10.
Rychlá štika 25.07.
Losos na víně II. 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0518s norob)