kuřecí plátky 4 ks
bílý rum
broskvová pálenka 0,04ml na porci
lístky máty (dle potřeby)
broskve 4 x půlky
tavený sýr aidam
žampióny
šlehačku
hranolky
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Naklepeme plátky masa,namočíme je do bílého rumu,namáčejí se 5 minut.
zatím než se namáčí maso vedle nakrájíme broskev na plátky,nakrájíme sýr na tenké plátky a žampióny na drobné kousky.
maso vytáhneme z rumu zprudka osmažíme, na maso vložíme broskev,žampióny a plátek sýra a zapečeme.
Ke konci zapékání vložíme mátu necháme vyškvařit ,aby to chytlo nádech eukaliptu a zalejeme broskvovou pálenkou.
Hotový pokrm ozdobíme šlehačkou a podáváme s hranolkami.