|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Kvašáky
|
|
|
| |
Postup přípravy:okurky řádně umyjeme a naskládáme do sklenice, přičemž je prokládeme, stroužky česneku, koprem, křenem, a kolečky cibule.
To vše zalijeme slanou studenou vodou, kterou jsme předtím svařili. Na jeden litr vody dáme 4kávové lžičky soli. Sklenici uzavřeme plastovým víčkem a necháme kvasit asi 14 dní až 3 týdny. Pak konzumujeme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kvašáky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kvasaky">Recept: Kvašáky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kvašáky:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zavařování a konzervace
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|