Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Kuřecí stehýnka na pomerančích
|
|
|
| |
Postup přípravy:Ve velké pánvi, nebo mělkém kastrolu rozpálíme olej a stehýnka na něm během 10 minut opečeme. Opečené kousky vyjmeme a z pánve vylijeme přebytečný olej. Přidáme lžíci cukru orestujeme a zalijeme červeným vínem, přivedeme k varu, necháme tři minuty povařit a oškrábeme při tom zahnědlé kousky kuřete ze dna pánve. Přidáme rajčata, nebo protlak, pomerančovou šťávu, nebo džus a na kostičky nakrájenou šunku , znovu pokrm uvedeme do varu a vrátíme do pánve opečená kuřecí stehýnka, osolíme, zmírníme teplotu a dusíme za občasného podlévání do měkka.Měkké kuřecí kousky vyjmeme ,rozšleháme hladkou mouku se studenou vodou a zahustíme tím omáčku. Vaříme min. 20 minut často promícháváme aby se omáčka nepřipálila. Doladíme omáčku dle chuti solí,cukrem, pomerančovou šťávou, nebo džusem případně rajskou šťávou či protlakem. Podáváme s vařeným bramborem ozdobenými půlenými kolečky pomeranče.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kuřecí stehýnka na pomerančích, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kureci-stehynka-na-pomerancich">Recept: Kuřecí stehýnka na pomerančích</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuřecí stehýnka na pomerančích:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
|