1a1/2 šálku zelených fazolek
1a1/2 šálku vařeného kuřecího masa pokrájeného na nudličky
2 lžíce slunečnicového oleje
1 malá cibulka nasekaná na hrubo
1 lžíce zázvorového vína nebo Sherry
1 lžička sojové omáčky
1 lžička solamylu
pepř, sůl, Wei-su(nebo Glutasol)
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Na pánvi rozpálíme polovinu množství oleje a na něm prudce osmažíme cibulku. Přidáme lžíci slepičího vývaru,špetku pepře, trochu soli, špetku Wei-su (nebo Glutasolu),vložíme fazolky a za stálého míchání je dusíme asi 3 minuty.Pak vše přendáme do horké mísy a obsah udržujeme stále teplý.
Do pánve vlejeme zbytek oleje, vložíme do něj nudličky z kuřecího masa a smažíme je na prudkém ohni asi jednu minutu(až mírně zrůžoví). Přidáme zbytek slepičího vývaru,zázvorové víno(nebo Sherry), koření a sojovou omáčku. Zahustíme Solamylem rozmíchaným ve studené vodě a vaříme další jednu minutu. Touto omáčkou pak zalejeme fazolky. Jako přílohu podáváme rýži.