
|
Recept na Kuřecí maso na česneku pro parní hrnec
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Kuřecí maso potřeme prolisovaným česnekem, opepříme, okořeníme majoránkou. Vzhledem k tomu, že se během vaření v páře maso „potí“ a sůl vylučuje, solíme trošku více, než jsme zvyklí. Ideálně necháme maso odležet přes noc, aby všechny ingredience správně „natáhlo“.
Do parní nádoby dáme maximální množství vody (až po rysku) a na první patro parního hrnce položíme okořeněné maso. Druhé patro zaplníme osolenými, na tenké plátky nakrájenými brambory. Zapneme časovač na 20 minut a po dokončení programu přidáme osolenou zeleninu (mrkev, květák, brokolici). Nastavíme dalších 20 minut a po dokončení programu necháme ještě 15 minut.
Takto připravené maso je šťavnaté, zelenina má nádhernou barvu a česnek, použitý na maso má nezaměnitelnou chuť i vůni.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kuřecí maso na česneku pro parní hrnec, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kureci-maso-na-cesneku-pro-parni-hrnec">Recept: Kuřecí maso na česneku pro parní hrnec</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuřecí maso na česneku pro parní hrnec:

|