|
Recept na Kuře s nádivkou po vinařsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Klobásu nakrájíme na kostičky, osmahneme ji na sádle a přendáme. Pak na téže pánvi osmahneme nadrobno nakrájené žampiony a stáhneme z plotny. Přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, klobásy, pažitku, petrželku a střídku z veky a vše promícháme. Nádivkou naplníme kuře, zašijeme, osolíme, potřeme kašičkou z kečupu, sladké mleté papriky, koření PROVENCE a BARBECUE. Do konzistence vhodné k potírání případně doředíme vínem. Vložíme bez podlití do horké trouby ( 220°C ) asi na 30 minut, potom poklademe kousky sádla, podlijeme bílým vínem a za občasného přelévání vypečenou šťávou dopečeme doměkka. Vypečenou šťávu z kuřete pak zahustíme solamylem. Podáváme s různě upravenými brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kuře s nádivkou po vinařsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kure-s-nadivkou-po-vinarsku">Recept: Kuře s nádivkou po vinařsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuře s nádivkou po vinařsku:
|