| Formuláře ZDARMA | Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře na PC | Email šablony | EET Účtenky | Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Pletení | Počítej Kalorie | DWN.cz | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Krymský boršč

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 3564x / 5x
Přidáno/změněno: 2.7.2012
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zeleninové

Inredience:

1 kg pokrájeného zelí
1 nadrobno pokrájená cibule
2-3 nastrouhané mrkve
1/2 nakrájené /na kostičky/ červené řepy / možno i naložené/
1/2 paprikového lusku /pokrájeného/
možno přidat fazole /naložené/
1/2 kg brambor
1/2 kg žeber nebo jiného vývarového masa
olej
sůl,pepř
možno pažitka nebo zelená petrželka.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

maso dáme vyvařit do 2-4 l vody /dle toho jak pak chceme mít hustý boršč/. Syrovou zeleninu všechnu důkladně osmahneme na oleji a s pokrájenými bramborami dáme na 1/2 hod. dovařit do vývaru. Dosolíme, dopepříme, podáváme s chlebem/černým/ev. se špalíčkem tvrdého sýra.
/po uležení t.j. 2. i 3. den je boršč ještě chutnější!/

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Krymský boršč:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Polévky
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Drožďové knedlíčky - zavářka do polévky 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Česnečka z vody z vařených brambor 24.10.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Polévka pro batole 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0415s norob)