|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Krymský boršč
|
|
|
| |
Postup přípravy:maso dáme vyvařit do 2-4 l vody /dle toho jak pak chceme mít hustý boršč/. Syrovou zeleninu všechnu důkladně osmahneme na oleji a s pokrájenými bramborami dáme na 1/2 hod. dovařit do vývaru. Dosolíme, dopepříme, podáváme s chlebem/černým/ev. se špalíčkem tvrdého sýra.
/po uležení t.j. 2. i 3. den je boršč ještě chutnější!/
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Krymský boršč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/krymsky-borsc">Recept: Krymský boršč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Krymský boršč:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zeleninové
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|