| EET Účtenky | Rybář | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | FormOffice | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Email šablony | Pletení | Omalovánky | Zbrojní průkaz | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Krůta Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Krůtí směs se žampiony

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 7918x / 9x
Přidáno/změněno: 13.11.2009
Kategorie: - Maso - Drůbež - Krůta
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Příprava pokrmů - Oběd
- Houby

Inredience:

400g krůtích prsíček
250g žampionů
2 lžíce tuku na smažení
250ml červeného vína
250ml bílého polosladkého vína
cibule
petržel
sladká paprika
sůl
pepř
worcesterová omáčka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na rozehřátém tuku opečeme maso nakrájené na nudličky, poté jej vyjmeme a udržujeme v teple. Osmahneme na drobno nakrájenou cibulku až zesklovatí, přidáme nasekanou petželku a žampiony a vše společně podusíme. Směs zalijeme červeným a bílým vínem a povaříme, aby se tekutina svařile na polovinu. osolíme, pepříme a okořeníme paprikou a worcesterovou omáčkou, přidáme maso, krátce ohřejeme a podáváme s rýží.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Krůtí směs se žampiony:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Krůta
Krůtí delikatesa 10.11.
Špagety s kečupem - vlastní boloňská úprava 13.12.
Krůtí řízečky se zeleninou a zakysanou smetanou 25.07.
Krůtí guláš s klobásou 25.07.
Krůtí prsa na šlehačce 18.07.
Krůtí překvapení s broskví 07.12.
Krůta s pomeranči 23.01.
Krůtí maso se žampiony 23.06.
Vánoční krůta podle Jamieho Olivera 09.06.
Krůtí rolky Gyros 06.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0486s norob)