|
Recept na Králík na grilu II.
|
|
|
| |
Postup přípravy:Příprava:
Králíka rozdělíme na 6 porcí a vložíme spolu s tymiánem do kastrolu nebo hluboké mísy. Bílé víno a sójovou omáčku smísíme v kastrolu, dostatečně okořeníme mletým pepřem, přidáme ještě několik zrnek celého pepře a necháme přejít varem. Ještě horké nalijeme na králíka. Přikryté pokličkou uložíme do chladna na jeden den. Před grilováním maso vyjmeme z marinády, měkkým papírovým ubrouskem je jemně osušíme, opepříme a potřeme olejem. Takto připraveného králíka grilujeme 30-40 minut (podle stáří králíka). Čas od času jej obrátíme a potřeme marinádou. Teprve před podáváním maso osolíme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík na grilu II., zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-na-grilu-ii">Recept: Králík na grilu II.</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík na grilu II.:
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|