4 ks králičích předních běhů
1 mrkev
1 petržel
1 cibule
sůl
celý pepř
nové koření
Karbanátková směs:
vařené králičí maso
300 g vepřové krkovice
50 g strouhanky
50 ml smetany
sůl
bílý pepř
rozmarýn
Na obalení:
100 g hladké mouky
2 vejce
150 g strouhanky
sůl.
olej na smažení
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Králičí běhy vaříme spolu se zeleninou a kořením asi 2 hodiny. Z vývaru můžeme připravit chutnou polévku. Králičí maso obereme a umeleme spolu s vepřovou krkovicí, řádně promícháme nebo ještě jednou umeleme. Smícháme se smetanou, kořením, dle potřeby dohustíme strouhankou. Tvarujeme karbanátky, které obalujeme v trojobalu a smažíme v oleji.