| Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Domácí účto | EET Účtenky | DWN.cz | FormOffice | Recepty doma | Omalovánky | Pletení | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře na PC | Email šablony | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zavařování a konzervace Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Kečup a la Heinz

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 25
Autor:
Zobrazeno/týden: 2581x / 3x
Přidáno/změněno: 13.11.2014
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zavařování a konzervace
- Zelenina - Plodová - Rajčata
- Doplňky k pokrmům - Zeleninové doplňky

Inredience:

1 kg rajčat hodně zralých, spařit horkou vodou, oloupat
1/2 kg krájené nebo nastrouhané cibule
1/4 kg zralých,loupaných na kousky krájených nebo strouhaných jablek
1 kávový šálek octa
1 lžíce soli
20 dkg cukru

Koření:
1 velká lžíce sladké papriky
3 hřebíčky
3 nová koření, roztlouci nebo umlít
3 pepře
1/2 kávové lžičky mleté skořice
1/2 Petolu - může být i celý
1/2 lžičky Tabasca (náhradou 1/2 lžičky Chilli)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rajčata, cibuli, jablka, ocet, sůl a cukr svaříme do zhoustnutí (cca 1 hodinu).
Do hustého kečupu přidáme koření, necháme přejít varem, rozmixujeme a nalejeme do sklenic. Nesterilujeme!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kečup a la Heinz:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zavařování a konzervace
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Pikantní kečup 24.10.
Pečenáče ze sírovce žlutooranžového 14.08.
Ostrá mexická salsa 04.10.
Pikantní sýry v oleji 18.07.
Adžika - směs rajčat a paprik 24.11.
Hříbková pomazánka 23.01.
Škvarková pomazánka zavařená 28.12.
Nakládaný romadúr 25.07.
Škvarkové pagačky 23.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.055s norob)