|
Recept na Kapr ve vinné marinádě
|
|
|
| |
Postup přípravy:Připravíme si marinádu z oleje, vína, soli, citronové šťávy, pepře a oregána.
Porce kapra, naskládané do misky, touto marinádou zalijeme a necháme je přes noc marinovat. Druhý den kapra vyjmeme, marinádu necháme okapat a grilujeme po každé straně zhruba 5 minut. Během grilování kapra potíráme zbývající marinádou.
Porce servírujeme zakapané citronem, ozdobené kroužky cibule a posypané nasekanou petrželkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kapr ve vinné marinádě, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kapr-ve-vinne-marinade">Recept: Kapr ve vinné marinádě</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kapr ve vinné marinádě:
|