|
Recept na Jehněčí špíz
|
|
|
| |
Postup přípravy:Jehněčí stehno nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Taktéž nakrájíme na plátky cibuli, slaninu a klobásu. Na dřevěný nebo kovový rožeň střídavě napichujeme maso, cibuli, slaninu, klobásu a opečeme na rozehřátém oleji. Výpek zaprášíme moukou, podlijeme vínem a rožně chvíli podusíme. Rožně vyndáme, přikryjeme jich oštěpkem a dáme na chvíli zapéct
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jehněčí špíz, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jehneci-spiz">Recept: Jehněčí špíz</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí špíz:
|