
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Jehněčí ražničí
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Jehněčí maso(nejlépe vykostěná kotleta nebo kýta) nakrájíme
(přes vlákno) na medailonky velikosti max.3x3cm.Přidáme sůl,
pepř,sojovou omáčku,hořčici,česnek vše důkladně promícháme
natlačíme do porcelánové nebo nerezové nádoby přikryjeme
nejlépe mikrotenovým sáčkem a dáme do lednice na 12 hodin
odležet.Po této době nakrájíme špek na čtverečky asi 2 x 2 cm
5 mm silné a cibuli asi 5 mm plátky.Připravíme špejle.na půlky.
Napichujeme na špejle v pořadí:maso,špek,cibule a toto
opakujeme stále do kola až je špejle plná (končíme vždy
masem) Na rozpaleném oleji na pánvi osmahnem 4 - 5 min.
Podáváme s bramborem nebo hranolkama se zeleninovou
oblohou nabo salátem
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jehněčí ražničí, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jehneci-raznici">Recept: Jehněčí ražničí</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí ražničí:

|