konzerva luncheon meat pork
1 větší cibule
1 hořčice (plnotučná anebo kremžská) - kelímek 120g
1 stoužek česneku
pepř
tobasco
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Konzervu otevřeme a "lanšmít" nakrájíme na kostky. Očištěnou cibuli můžeme buď nakrájet nadrobno anebo jen na větší kusy, které spolu s kostkami "lanšmítu" vložíme do mixéru a rozsekáme dohromady na pomazánkovou hmotu. Pokud jsme se rozhodli pro nadrobno posekanou cibuli, ručně ji zamícháme do připravené pomazánkové hmoty, přidáme hořčici a prolisovaný stroužek česneku (komu vadí česnek, nemusí být). Přiměřeně přidáme pepř a kdo rád pikantní chuť, ať si podle sebe přidá tobasco.
Vhodné na krajíce chleba, pečivo. S nakládanou okurkou a k tomu pivo... Mňamka.