| Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Email šablony | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Pletení | DWN.cz | Recepty doma | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Rybář | Omalovánky | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi koreni chleb hru cesnek med oleje syr kure krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pečené maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Jarní jehněčí hřebínek

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:35
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 874x / 4x
Přidáno/změněno: 8.7.2021
Kategorie: - Maso - Jehněčí maso
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

jehněčí část - hřebínek
čerstě drcený pepř
hrubá mořská sůl
třený česnek
čerstvý tymián
čerstvý rozmarýn
lžička medu
červené portské víno
25g másla(pravé máslo ne margarín atd)
slanina
šalotka a menší brambory



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Omyté a osušené jehněčí potřeme kořením a bylinkami a zprudka opečeme na polovičce másla s kapkou olivového oleje.Stačí 3 minutky po každé straně.Vyjmeme a dáme na 8 až 10 minut do vyhřáté trouby na 200 stupňů.Do zbylého výpeku kápneme portské víno a med a necháme zredukovat a přidáme máslo které zahustí omáčku do hladka.Uvařené brambory rozšťoucháme společně s opečenou slaninou a šalotkou a vytvarujeme pomocí tvořítka do libovolné formy.Jehněčí naporcujeme a omáčku přidáme okolo brambor a masa.Dozdobíme rukolou s citrónovým olejem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jarní jehněčí hřebínek:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pečené maso
Maso v alobalu 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Tandoori masala 24.10.
Ostré kuře 24.10.
Řecká stehýnka 14.08.
Vepřové válečky 14.08.
Kotlety z Texasu 14.08.
Gyros z Řecka 14.08.
Kuře v pečícím sáčku 13.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0484s norob)