|
Recept na Indonéský sateh
|
|
|
| |
Postup přípravy:1 kg skopové kýty nakrájíme na kostky, napícháme na jehly a naložíme na 1 hod. do marinády.
Do kastrolu nasypte 120g umletých arašídů, 2 nakrájené cibule, 2 drcené chilli papričky, mletý pepř, 120g rajčatového protlaku, 5 lžic sójové omáčky, šťávu z 1 citronu, 3 lžíce krystalového cukru, špetku soli a krátce poduste. Odleželé maso opečte na grilu a podávejte přelité omáčkou a s rýží.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Indonéský sateh, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/indonesky-sateh">Recept: Indonéský sateh</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Indonéský sateh:
|