krůtí žaludky
vepřová konzerva malá
sojová šunka
1 varný sáček rýže
2 cibule
černý pepř
bobkový list
sůl
masala
tvrdý sýr
čerstvou papriku
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Uvaříme žaludky doměkka s kořením, slejeme vodu a nakrájíme na středně velké kousky.
V průběhu vaření žaludků , dáme vařit rýži - jeden varný sáček, vodu osolíme a přidáme masalu, trochu pálivého koření popř. směs (dračí mls ...).
Do vody která zbyla po uvařené rýži dáme uvařit sojovou šunku.(je třeba dosolit).
Nakrájíme si 2 cibule středně velké na drobno. Do pánve (Vok) dáme sádlo z vepřovky a 1/2 masového obsahu. Zpěníme cibulku ,přidáme soju a žaludky,osmahneme (cca. 15 minut) pokud je v konzervě málo sádla , přidáme další nebo přidáme olej.
Poté přidáme rýži a celé osmahneme opět tak 15 - 20 minut.
Hotové posypeme strouhaným sýrem a čerstvou, na kousky nakrájenou paprikou.