|
Recept na Hovězí kýta po hortobáďsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Hovězí plátky naklepeme, potřeme solí a pepřem, poprášíme moukou a na horkém tuku opečeme po obou stranách dočervena. Přeložíme je do nádoby z jenského skla. Ve zbylém tuku usmažíme dozlatova drobně krájenou cibuli, zaprášíme ji paprikou a vložíme plátky masa. Přidáme kmín, majoránku, pokrájené papriky a rajčata (nebo lečo), rozetřený česnek a podlijeme polovinou vývaru. Dusíme na malém plaménku, až maso změkne. Potom plátky vyjmeme, na míse poklademe krupicovými noky velikosti koblížku, které jsme uvařili ve druhé polovině zředěného vývaru. Plátky podáváme podlité vlastní šťávou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hovězí kýta po hortobáďsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hovezi-kyta-po-hortobadsku">Recept: Hovězí kýta po hortobáďsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí kýta po hortobáďsku:
|