hejk
1 a půl dcl. olivový olej
100 g. čerstvá máta
1 dcl bílé víno
100 g. máslo
1-2 ks. cibule
100 g. ster. kapie+nálev
půl dcl. smetany
1-2 ks. rajče
50-100 g. kečup
sůl, pepř bílý
4 cl. citr. šťáva
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Nejdříve si připravíme olej s mátou, citr. šťávou a trochou soli. Poté zpěníme cibulku na másle, přidáme kečup, víno a zredukujeme. Pak přidáme rajče, kapii, citr. šťávu, sůl, máslo, smetanu a rozmixujeme. Osolenou a opepřenou rybu zprudka na pánvi opečeme. Nakonec vložíme do pekáčku a potřeme mátovým olejem. Pečeme v troubě 5 minut