| Email šablony | DWN.cz | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Omalovánky | Hromadné emaily | Pletení | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Guláš od MK

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:15
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 999x / 1x
Přidáno/změněno: 22.4.2014
Kategorie: - Maso
- Tepelně úpravená jídla - Guláše
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

špek uzený
3-4 cibule
1 kg vepřového nebo hovězího masa
2 pol. lžíce papriky sladké,
po čajové lžičce:
soli,
vegety, kmínu, pepře,
pálivé papriky...
3 stroužky nakrátého česneku



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

V tlakovém hrnci (6l) na trošce oleje osmahnu nakrájený špek a 3-4 pokrájené cibule- jen do změknutí.
Přidám cca. 1 kg masa zaliji do výšky 10 cm vodou.
Přidám : 2 pol. lžíce papriky sladké, po čajové lžičce soli, vegety, kmínu, pepře, pálivé papriky, 3 stroužky nakrátého česneku.
Vhodné je pokrájet tak 3 rajčata a 1 papriku.
Vařím max 20 minut a nechám pak dojít-zchladit asi 5 min., pak vypustím tlak a přeleji do hrnce, kam přidám pro zahuštění hladkou mouku rozmíchanou s vlažnou (ani studenou ani teplou) vodou - nejméně se tvoří hrudky a nechám provařit.

Dobrou chuť!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Guláš od MK:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Maso
Balíček na gril 18.10.
Maso v alobalu 18.10.
Guláš SAMURAJ 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Pomazánka ze šneků 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0698s norob)