| Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Recepty doma | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Domácí účto | Email šablony | Pletení | Rybář | FormOffice | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Smažené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Frýdecká játra

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 2496x / 4x
Přidáno/změněno: 8.7.2009
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Maso - Vnitřnosti
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy

Inredience:

400 g vepřové játry
sojová omáčka
pepř
ďábelská směs
worchestr
kečup
olej
česnek
20 dg pórku
kapie
1 cibule
sterilovaný hrášek



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Den předem vepřovou játru nakrájíme na kostičky, přidáme 3 lžíce sój. omáčky, lžičku worchestru, lžičku ďábelské směsi, špetku pepře, 2 lžíce kečupu, 6 rozetřených stroužku česneku, 3 lžíce oleje. Vše dobře promícháme a necháme v ledničce 24 hod. uležet. Na druhý den na pánvi rozehřejeme olej, na něm do sklovita osmažíme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme naloženou játru a 15 min. restujeme. Přidáme na kolečka nakrájený pórek, na proužky nakrájenou sterilovanou kapii a sterilovaný hrášek. 5 min. restujeme, podlijeme trochou vývaru a 10 min. dusíme. Příloha: hranolky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Frýdecká játra:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Smažené pokrmy
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Zelný bramborák 18.10.
Bulharské Miči 18.10.
Dobré palačinky 18.10.
Filé po čínsku 18.10.
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Kyjevský kotlet 10.11.
Kuřecí kung - pao 10.11.
Krůtí delikatesa 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.055s norob)