1/2 kg filé
1 brokolice
1 bulva fenyklu
2 cukety
2 rajčata
1 cibule
2-3 stroužky česneku
0,75 l zeleninového vývaru
250 g mozzarely
máslo na vymaštění
sůl
pepř
Podravka
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
1. Spaříme rajčata, oloupeme, nakrájíme.
2. Cukety, cibuli, fenykl nakrájíme na plátky/kostičky.
3. Brokolici rozdělíme na růžičky.
4. Zeleninu vaříme asi 8 minut v zeleninovém vývaru. Poté dáme okapat.
5. Předehřejeme troubu na 200 C.
6. Filé omyjeme a povaříme 5 minut ve vývaru (kde již byla uvařena zelenina).
7. Vymastíme zapékací formu, naplníme zeleninou a rybou, osolíme, opepříme, posypeme Podravkou a posekaným česnekem.
8. Nahoru vložíme plátky sýra a pečeme v troubě do roztavení sýra.