1230g sterilovaných fazolí (barevné)
500g anglické slaniny
3 středně velké cibule
2 kávové lžičky mleté sladké papriky
400g párků
klobás nebo salámu
1 sterilované zeleninové lečo
1 palička česneku
1 malý kečup
hrnek vody
sůl,pepř
50g omegy
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Na omastku rozškvaříme slaninu,přidáme cibuli kterou zpěníme dorůžova,přidáme na kostičky nakrájenou uzeninu.Vše orestujeme,posypeme mletou paprikou a zalijeme vodou.Poté přidáme propláchnuté fazole(bez nálevu),zeleninové lečo,pepř,sůl,kečup a vaříme na mírném ohni asi 10 minut.Na závěr přidáme rozmačkaný česnek. Podáváme s vařenými bramborami nebo chlebem.
Dobrou chuť