350 g těstovin farfale (motýlci)
300 g žampionů
2 stroužky česneku
250 g rajčat (i konzervovaných)
1 svazek petrželky
4 pl olivového oleje
špetka pepře nebo 1 čili paprička
2 pl sýra na strouhání
sůl
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
V pánvi na 2 PL oleje krátce osmahneme 1 stroužek lisovaného česneku,část nasekané petrželové natě a přidáme na plátky nakrájené houby,které podusíme.
Vyjmeme z pánve a přidáme 2 PL oleje,lisovaný stroužek česneku,pepř nebo jemně nasekanou chili papričku a na kousíčky nakrájená rajčata.
Po 5 minutách vmícháme houby a krátce prohřejeme.
Směs promícháme s vařenými těstovinami,zbytkem nasekané petrželové natě a jednotlivé porce posypeme nastrouhaným sýrem.