Na tmavou cokoládu:
150g ztuz.pokrm.tuku
100g mouck.cukru
50 g kakaa a 1 lzici inst.kávy
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Nejdrive pripravíme bílou cokoládu:
Do kastrolu dáme na kousky nakrájený tuk, pak strouhaný kokos, prosátý cukr + susené mléko. Vse vlozit do vodní lázne - míchát, aby byla hmota hladká.
Príprava tmavé cokolády: Do kastrolu dáme tuk,cukr,kakao a instantní kávu. Vse rozpustit ve
vodní lázni a vymíchat dohladka.
Kovové formicky vypláchnout studenou vodou.Do po-
loviny formicky nalít tmavou cokoládu, druhou polovinu vyplnit bílou.
FORMICKY DÁT DO CHLADNICKY, DRUHÝ DEN DVOUBAREV-
NÚ COKOLÁDU VYKLOPÍME.
Dobrou chut!!!