| Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | EET Účtenky | DWN.cz | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice | Domácí účto | Pletení | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Košťálová > Květák Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Dušený květák a chilli

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1335x / 2x
Přidáno/změněno: 9.9.2018
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Košťálová - Květák

Inredience:

1 malý karfiol nakrájaný na ružičky veľké 2.5 cm
3 zelené (alebo červené) chilli papričky nakrájané na štvrtinky a zbavené semien
3 jarné cibuľky
4 lyžice oleja
1 čajová lyžička kukuričného škrobu
300 ml kuracieho vývaru
1 čajová lyžička cukru
2.5 cm čerstvého koreňa zázvoru
olúpaného a nakrájaného na tenké plátky
soľ.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rozohrejeme wok a nalejeme doň olej. Zázvor pražíme za stáleho miešania asi 1 minútu. Znížime teplotu a pridáme karfiol a chilli papričky. Miešame asi 4 minúty. Pridáme jarnú cibuľku, osolíme a posypeme cukrom.
Miešame asi 1 minútu, potom prilejeme vývar. Zakryjeme pokrievkou a varíme asi 2 minúty. Pridáme zmes kukuričného škrobu s vodou a horúce miešame, dokiaľ omáčka nezhustne

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dušený květák a chilli:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Květák
Květák se sýrem II. 24.10.
Květákový karbenátek 04.10.
Květákový nákyp 25.07.
Květáková polévka s mrkví 18.07.
Smažený květák se šunkou 07.12.
Květáková placka 06.11.
Květákové karbenátky II. 11.10.
Květákovosalámové karbanátky 26.09.
Květák po čínsku II. 26.09.
Dušený květák a chilli 09.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0579s norob)