|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Dušené hovězí po Javánsku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Na větší kousky nakrájené a osolené hovězí maso smícháme s kořením a nahrubo nakrájenou cibulí a dusíme na oleji, až šťávu vypustí. Pak přidáme sójovou omáčku, zalijeme horkou vodou nebo vývarem a dusíme do měkka. Ke konci přidáme rozkrájená rajčata a ještě asi 10 minut podusíme. Hotový pokrm posypeme do červena osmaženou cibulkou. Podáváme s rýží.
Semur Djawa
INDONÉSIE
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Dušené hovězí po Javánsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/dusene-hovezi-po-javansku">Recept: Dušené hovězí po Javánsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dušené hovězí po Javánsku:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zadní
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|