| FormOffice | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Recepty doma | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Pletení | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Pomazánky > Masové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Domácí játrová paštika

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 04:00
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 5666x / 10x
Přidáno/změněno: 15.1.2015
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti - Játra
- Pomazánky - Masové

Inredience:

2 kg bůčku
1 kg vepřových játer
asi 3 větší cibule
asi 3-4 stroušky česneku
sůl a pepř podle chuti



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Bůček vložíme na pekáč nasolíme a opečeme na cibuli.Než se bůček opeče, nachystáme si játra.
Odblaníme je a pomeleme na masovém mlýnku.
Když je bůček upečený, necháme jej trochu vychladnout (stačí tak, abychom s ním mohly dále pracovat). Pomeleme jej nejlépe dvakrát.Při mletí přidáme i česnek.
Přidáme pomletá játra, osolíme a opepříme podle chuti.
Vše dopře promícháme a dáme do skenic.
Zavařujeme asi 2hodiny na 80°C.
Dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí játrová paštika:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Masové
Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork 13.12.
Játrová paštika s vejci 28.12.
Paštika s drůbežími jatérky a pomerančovým čatní 15.12.
Čabajská pěna 06.11.
Šunková pěna 08.10.
Domácí paštika Majka 13.09.
Játrová paštika III. 05.09.
Rychlá jednoduchá pomazánka od Martina 21.08.
Paštika z telecích jater 31.10.
Bůčková pomazánka na tousty 12.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0458s norob)