Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Dijonský steak
|
|
|
| |
Postup přípravy:Ze všeho nejdříve jsme do plátků svíčkové vetřeli hrubé koření. Koupila jsem hotovou směs, ale klidně můžete použít jednotlivé druhy, tj. nahrubo umletý pepř arůzné druhy paprik včetně té pálivé. Pak jsme rukama vetřeli hořčici, ovšem nijak násilně jsme ale maso nemačkali. Připravné plátky jsme nechali chvíli odpočinout, aby měli šanci nasáknout hořčici. a mezitím jsme rozpálili gril. Steaky jsme totiž museli opéci velmi zprudka, aby se zatáhly a nepustily výbornou šťávu. Zatímco my jsme měli chuť na dobře propečené maso a grilovali jsme ho z každé strany asi 8 minut, vy budete možná chtít steaky krvavé. Pak by vám měli uplně stačit 3 minuty.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Dijonský steak, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/dijonsky-steak">Recept: Dijonský steak</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dijonský steak:
|