3 buřty
20 dk slaniny
3 větší cibule lepší cibulová nať
ostrý kečup
olej
pálivá paprika
sladká paprika
pepř
1 dcl vodky či jinného čistého alkoholu
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Nejprve zahřejem olej na panvi na větší teplotu pak přidáme nakrajenou cibulovou nať s najemno nakrájenou slaninou za chvilku přidávame na kolečka nakrájené buřty.Vše několikrát promícháme a když začne cibule tmavnout a buřty mají po obvodu kurku tak přidáme papriku a pepř a celý ostrý kečup.Teď je dúležité vše pořádně prohřát spíš smažit ( kečup by měl ztmavnout ).No a zlatý hřeb je nalití do rozpáleného pokrmu dcl alkoholu.Ten okamžitě odnášíme ke stolování a před podáváním s chlebem ho zápálíme.Zážitek pro oči bude úchvatný ovšem nedoporučujeme to provádět v dřevěných chatách či ve stanech s nízkým stropem.Chuť je samozřejmě přímo úměrná k vizuelnímu zážitku.Zapíjíme pivem,vínem.Dobrou chuť