| Rybář | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Domácí účto | Pletení | Email šablony | Omalovánky | FormOffice | Hromadné emaily | Recepty doma | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Houby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Ďábelský kapr v alobalu

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1619x / 6x
Přidáno/změněno: 9.9.2018
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Kapr
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Houby - Žampiony

Inredience:

kapor (1 kg)
4 ČL cesnakovej pasty alebo 6 strúžikov cesnaku
2 PL masla
6 šampiňónov
olivový olej
2 PL oregana
1 ČL kari korenia
1 ČL sladkej mletej papriky
půl ČL mletého korenia (najlepšie zeleného, ale môže byť aj obyčajné čierne)
soľ (ak použijete cesnakovú pastu, nedávajte)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rozpustite maslo a vložte cesnak, kari, mletú papriku, čierne korenie, oregano. Ryby potrite touto zmesou. Potom kapra dajte na jednu hodinu do chladu odležať. Šampiňóny nakrájajte na tenké plátky. Zapnite trúbu. Ryby dajte do alobalu a obložte šampiňónmi a zalejte ich olivovým olejem. Dajte ich do trúby a pečte 20 - 30 minút. Rybu podávajte v mierne pootvorenom alobale s opekanými zemiakmi.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ďábelský kapr v alobalu:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Houby
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Konfugi těstoviny 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0488s norob)