| FormOffice | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | Recepty doma | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Pletení | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Vejce > Teplá příprava Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Ďábelské tajemství

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3167x / 6x
Přidáno/změněno: 26.2.2018
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Libové (kýta, ...)
- Vejce - Teplá příprava
- Houby - Žampiony
- Placky (bramboráky atd) - Omelety, palčinky

Inredience:

400 g bravčového stehna
5 vajec
100 g syra
125 g šampiňónov
feferónky podľa chuti
1 cibuľa
mäsový vývar
kečup
olej
soľ



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, mierne naklepeme a nakrájame na rezance. Na panvicu dáme olej, pridáme nakrájanú cibuľu, mäso, šampiňóny a nadrobno nakrájané feferónky. Všetko spolu orestujeme. Podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Na konci pridáme kečup a podľa potreby dochutíme. Z vajec pripravíme omeletu, ktorú položíme na teplý tanier. Na ňu dáme pripravené mäso, omeletu prehneme na polovicu a posypeme nastrúhaným syrom. Podávame so zeleninovou oblohou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ďábelské tajemství:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Teplá příprava
Selská omeleta 18.10.
Růženské vejce 14.08.
Dračí mls 13.12.
Hubenovská topinka 13.12.
Míchaná vajíčka s Nivou a Hermelínem 26.10.
Vaječná omeleta s knedlíky 25.07.
Domácí vajíčkový salát 18.07.
Rozcuchané rohlíky 18.07.
Smažené rohlíky máčené ve vajíčku 08.07.
Tortilla de patata 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0478s norob)