Na korpus vyšleháme vejce s cukrem do husté pěny a pak lehce vmícháme mouku prosátou s kakaem a kypřícím práškem.plech vyložíme pečícím papírem a těsto na něj rozetřeme. Ve vyhřáté troubě pečeme asi 8 minut při teplotě 200°c. Na náplň ušleháme máslo s cukrem do pěny a smícháme s tvarohem, ochuceným vanilkovým cukrem a citrónovou šťávou. Můžeme také přidat asi 50ml sladkého meruňkového likéru. Z upečeného plátu otrhneme papír a plát rozkrojíme vodorovně na dva díly. Slepíme je polovinou tvarohové náplně, druhou polovinu rozetřeme na povrch a dáme ztuhnout do chladničky. Pak korpus rozkrájíme na obdélníkové řezy asi 4 x 8 cm. Polevu rozehřejeme, rozetřeme na pergamenový papír a dáme ztuhnout. Nakrájíme čtverce 4 x 4 cm a položíme vždy dva na řezy. Z marcipánové hmoty vykrájíme srdíčka a moučník ozdobíme.