1 balíček citrónového dezertního krému
(pudink bez vaření).
200 ml studené vody
150 g bílého smetanového jogurtu
200 ml smetany na šlehání
1 balíček vanilkového cukru
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Dezertní krém smícháme s vodou podle návodu na obalu - ovšem pouze s 200 ml vody. Přidáme jogurt a ušleháme krém.
Smetanu ušleháme s vanilkovým cukrem tak, aby nebyla zcela tuhá. Do pudinkového krému ji přiléváme hustým pramínkem.
Krém nalijeme do 4 vysokých dezertních pohárů a dáme na 1 až 2 hodiny do chladničky.
Tip:
Podáváme s oplatkami, vaflemi, nebo trubičkami. Krém naplníme do velké mísy, po ztuhnutí vykrajujeme lžící nočky, kterými plníme oplatky. Ozdobíme čokoládovou polevou, nebo rozehřátou čokoládou.