|
Recept na Císařská kuřecí křidélka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bezmasou část křidélek odstřihneme (můžeme použít na polévku), ostatní omyjeme a osušíme. V porcelánové míse smícháme sójovou omáčku, med, sherry, část zázvoru a rozetřený česnek. Do připravené marinády namočíme křidélka, přikryjeme je a dáme na hodinu do chladničky. Občas promícháme. Křidélka vyjmeme, obalíme je ve škrobové moučce a na rozpáleném ohni opekáme asi 5-8 minut. Přebytečný tuk slijeme, křidélka vrátíme na pánev, přilijeme marinádu a vlažnou vodou, přikryjeme a na mírném ohni dusíme doměkka. Často mícháme. Hotová křidélka odstavíme, přimícháme zbylý zázvor a jemně nakrájenou zelenou cibulku. Počet porcí: 4 Doba přípravy: 30 min.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Císařská kuřecí křidélka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/cisarska-kureci-kridelka">Recept: Císařská kuřecí křidélka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Císařská kuřecí křidélka:
|